"Laitetaanko tavarat pieneen pussiin?" Yleensä sanon ei, nyt sanon todellakin!

Paperipussi, joka on ollut pitkään päässäni, pääsi tänään luonnoksesta toteutukseen. Kaksinkertaisesta kankaasta ympyrä ja suorakulman malliset palat. Sivut kiinni ja pohja umpeen, niin se on valmis!

 

Ja tietysti oma nimimerkki.

IMG_1903-normal.jpg

 

Paperipussin (tai tässä tapauksessa kangaspussin!) käyttötarkoitus on rajaton. Siihen voi esimerkiksi istuttaa kaikki kasvit!

IMG_1925-normal.jpg

IMG_1913-normal.jpg

 

Käsityöläinen tietysti käyttäisi tätä lankojen, lehtien ja puikkojen säilytykseen.

IMG_1920-normal.jpg

IMG_1923-normal.jpg

Tai siinä voi säilöä leivät, kauneudenhoitotuotteet, eläinten kuivaruoat, asusteet ja huonoimpina päivinä pitää omassa päässä?

 

Mutta meillä kotona se tulee ihan paperipussiksi. Nimittäin wc-paperipussiksi. Tämä tulee oikeasti tarpeeseen ja jostain syystä synnytti tarvetta tehdä näitä myös lisää! Eri kokoisina ja ehkä eri sävyissä. Eri huoneisiin ja erilaisilla teksteillä..

IMG_1919-normal.jpg

 

Uashmama valmistaa samankaltaisia, mutta eri mallisena ja eri materiaalista. Erittäin hyvä, että minulla on nyt oma paperipussi koska loppuu se (tai ainakin vähenee) Uashmaman sivuilla huokaileminen ja haaveileminen ja voin tehdä enemmän oikeita asioita.

Pussin suuta voi tarpeen mukaan rullata alemmas tai ylemmäs, riippuen halutusta tilavuudesta. Täysin auki rullattuna menee lähes joulupukin säkistä tilavuudeltaan.

(Jos haaveilet omasta (kankaisesta) paperipussista, teen ehdottomasti sinulle tilauksesta omasi!)