Muistatteko postauksen jossa mietin, ettei ole mitään päälle laitettavaa?? (Löydät sen täältä: Ei mitään vaatteita..! -tunnustus)

Samaisessa postauksessa ylläni on tuubihuivi jonka värit ja raidat ihastuttavat, mutta huivi on jäänyt käyttämättä koska se on aivan liian ISO.

 

DSC00226.jpg

 

Päätin vihdoin ottaa huivin käyttöön ja tein sen näin: Asettelin tuubihuivin päälle lempipuseroni ja piirsin huiviin rajat. Leikkasin. Surautin saumurilla sivut kiinni. Ja mulla oli ihan uus paita! Jätin tuubihuivin oman sauman harkitusti paidan eteen vinottain, tuomaan graafista fiilistä.

 

Tämä oli siis helpoin homma. Koska huivin paidan kuvaaminen päällä osoittautui jostain syystä ihan käsittämättömän hankalaksi.

 

DSC00330.jpg

Joko kuvasta tuli liian vino tai tumma..

DSC00259.jpg

..Tai ylivalottunut ja tarkennus jossain ihan muualla kuin paidassa.

Tämä paita ei vaan tahtonut kuvattavaksi.

DSC00327.jpg

 

Siksi ajattelin ottaa tämän paidan mukaani lauantaina 21.2. klo 9 alkaen Helsingin Jätkäsaareen, Verkkokauppa.comiin. Joten voit tulla katsomaan tarkemmin, miltä se näyttää. Jos ei paita kiinnosta, niin 15-16 välillä pidän esityksen, jossa jaan paljon vinkkejä ompeluun liittyen. Kerron esimerkiksi, kuinka saat lempivaatteesi sopimaan päällesi joulun tai raskaudenkin aikana tai miten säästät rahaa lastenvaatehankinnoissa. Ja paljon muuta!

Jaossa on pipoja, avaimenperiä ja nuppineulatyynyjä. Mutta vielä kivempi olisi, jos tulisit tekemään mun kanssa sellaisen itse!

Nähdään siis siellä!