Pääsin tekemään Designtarrat.fi:n kanssa yhteistyötä. Ihanasta valikoimasta sain valita mieleiseni tarran. Valitsin sellaisen, joka vei sydämeni heti. Teksti on kuin itselleni tehty. Designtarrojen sivuilta löytyy eri väri- ja kokovalikoimat jokaiselle tarralle. Valitsemani tarra oli isoin koko ja värinä harmaa.

Itse tarra on taustapaperin ja päällysmuovin välissä turvassa. Ensin kannattaa siloittaa pinta ja poistaa kaikki mahdolliset ilmakuplat. Sitten suosittelen huolellisesti painelemaan kaikki kirjaimet yksitellen, jotta ne tarttuvat päällysmuoviin hyvin kiinni.

IMG_0284-normal.jpg

Tässä oli helpoin osuus, voin kertoa..

 

Voit joko asetella tarran haluamaasi kohtaan ja alkaa hyyvin varovaisesti irroittamaan taustapaperia ja hiljalleen kiinnittämään tarraa seinään. Itse päädyin ensin irroittamaan koko taustapaperin kerralla ja sitten asettelin tarran paikoilleen. Seinä, johon tarran halusin ei ollut mikään helpoin kohde, koska se tuli portaikkoon. Kuuma oli.

 

IMG_0290-normal.jpg

Ennen päällysmuovin irroitusta vetelin lastalla kirjainten päältä ja kävin samat alueet sormillä läpi. Sitten irroitin suojamuovin ja yritin saada kirjaimet jäämään kiinni seinään.

Ja onnistuihan se lopulta.

IMG_0299-normal.jpg

 

Halusin tekstin portaikkoon, jotta se on lähes ensimmäinen asia jonka herättyäni näen ja viimeinen asia mennessäni nukkumaan. Teksti muistuttelee ihanasta uskosta myös pitkin päivää aina ohi kulkiessa.

 

IMG_0301-normal.jpg

 

Lapsen kummisetä naureskeli erittäin osuvasta tekstistä muistuttamaan portaikonkin vaaroista.  Teksti sai välittömästi ihan uuden mielikuvan päässäni! :D

Tykkään tästä sisustustarrasta ja lopputuloksesta ihan älyttömästi. Uskoa ihanaan myös teidän alkavaan viikkoon ♥