"Virkattu salomoninsolmu on Kelttiläisen solmun, eli ikuisen rakkauden symbolin, innoittama"

Oh, miten ihana symbolinen virkkaustapa! Ponchoja, huiveja, vaatteita, kenkiä tai laukkuja on yksinkertaisesti aina liian vähän. Keskityin ponchovalikoimani kasvattamiseen. Tutustuin uuteen, kiehtovaan virkkaustapaan ja rakastuin.

 

IMG_0484-normal.jpg

 

 Lähdin tekemään rakkauden solmuja toinen toisensa perään ja kääntyen aina 20 solmun jälkeen. Kiinnitin jokaisen solmun piilosilmukalla edellisen kerroksen solmuun. Sovelsin siis omaa tapaa tehden ponchon.

 

IMG_0478-normal.jpg

 

Virkkasin rakkaudella kaksi suorakaiteen muotoista osaa. Samalla solmin ikuisen rakkauden henkilökohtaisella tasolla Salomonin(solmuihin).

 

IMG_0479-normal.jpg

 

Yhdistin kappaleet kiinni toisiinsa ja nimesin uuden ihastukseni yksinkertaisesti Salomoniksi. (Oho! Onko mulla tavallaan nyt toinen mies? Mutta ei salarakas, mies on kyllä nähnyt Salomonin päälläni nyt pariin otteeseen.. hmm..)

 

IMG_0489-normal.jpg

 

Mietin, että jos kaikissa rakkauden eleissä tai riitojen sovittelussa käyttäisikin ikuisen rakkauden symboleja ja virkkaisikin Salomoninsolmuilla toiselle huivin? Tulisi varmasti ainakin häitä edullisemmaksi.. Toisaalta en näe omaa kumppaniani virkkaamassa saati sitten käyttämässä minkäänlaista huivia tai ponchoa. Ehkä pidän mun ja ikuisten rakkauden solmujen välisen suhteen vaan mun ja Salomonin välisenä asiana.

 

IMG_0472-normal.jpgIMG_0471-normal.jpg

 

Haaveilen tekeväni tällä tyylillä itselleni riippukeinun, mutta materiaalin kestävyys tulisi valita tarkasti tai mun ja Salomonin suhde päättyisi yhtä palavasti kuin se alkoikin.