Koska aiemmassa Pöytätabletista istuinpehmuste -jutussani ompelin pöytätablettini muuhun käyttötarkoitukseen, niin minuun iski valtava tarve uusille tableteille ;)

 

IMG_0308-normal.jpg

 

No, ihan oikeasti tämä oli projekti, johon vasta viimein ehdin tarttumaan. Toteutus pyöri arkiaskareiden keskellä päässäni, rakentui iltana jolloin sain hengähtää (5min) ja oli valmis sillä hetkellä kun erikeeper kuivui.

 

IMG_0310-normal.jpg

 

Paperinarusta noin 40cm:n ja 30cm:n pätkiä ja vesiliimaseos. Asettelin kelmun päälle ensin vaakatasossa liimaseoksessa kastetut narut ja päälle pystysuunnassa sama juttu. Sitten taas tyhjiin kohtiin vaakasuunnassa naruja päälle ja viimeiseksi pystysuuntaan. Kuivuttuaan siistin reunat vähän sinnepäin, koska tarkoitus ei ollut pitää linjoja suorina tai lopputulosta kovin vakavana.

 

IMG_0314-normal.jpg

 

Itseasiassa lopputulos on jopa niin "huolettoman huolellinen", että voisi olla hauskaa lapsien antaa leikkiä vähän liimalla ja kasata omat paperinarutablettinsa mummille äitienpäivälahjaksi! (Siis äiti jos luit tämän, niin älä katso!)

Isälle tälläisiä ei voisi tehdä, sillä kysyessäni miehen mielipidettä asiaan, poimin vastauksesta mm. :".. siis eihän noilla mitään voi tehdä, mutta siis naisille.."

 

Hauskaa viikonloppua!