Pidän paljon pöytätableteista. (Enkä tässä tarkoita älylaitteita vaan sellaisia ruokapöytään tulevia kattauksen alle laitettavia ;) ) Ihan tavalliset kankaiset eivät niinkään miellytä, mutta yleensä kaupoista lähtee mukaani (yllättäen!) puiset, risuista tai paperinarusta tehdyt tabletit. Lähes aina käy jostain syystä niin, että jaksan katsella niitä pöydässäni muutaman hetken, kunnes ne joko kokonaan lähtevät tai vaihtuvat uusiin. (On siis erikoista, että nykyiset Ikeasta ostetut pyöreänmalliset tummanruskeat UPPLÄGG -tabletit ovat saaneet pitää paikkansa jo jonkin aikaa.)

Viimeisimmät tabletit, jotka jokin aika sitten hankin olivat jonkinlaisesta muovinarusta tehdyt. Todella nätit, mutta eivät jotenkin istuneet keittiön muuhun ympäristöön ja lähtivät kaappiin.

Olen aiemmin hyötykäyttänyt tabletteja tekemällä niistä arkkujen tai senkkien päälle istuinpehmusteita. Niin myös tällä kertaa.

IMG_1871-normal.jpg

Kaksi tablettia yhteen, pehmuste sisään ja käsin tai ompelukoneella kiinni.

IMG_1874-normal.jpg

Senkin päällä voi nyt pitää hiljaisia kahvitaukoja niin, ettei takamus puudu.

IMG_1888-normal.jpg

Neljästä tabletista saa siis kaksi istuinpehmustetta.

Vaikka muovi materiaalina ei olekaan henkilökohtainen suosikkini, se on lapsi- ja koiraperheessä aika kätevä putsausta ajatellen! (Aina kun käpy meinaa palaa, suunnittelenkin muovittavani koko asunnon.)

Hauskaa sunnuntaita sinulle <3