Rakas Päiväkirja..

 

Koulutehtävä: Pidä viikon ajan päiväkirjaa valokuvien muodossa.

Ihana tehtävä, koska pidän valokuvaamisesta. Koneelleni on kertynyt kuvapäiväkirjaa jo useiden vuosien ajan. Yhteen aikaan kuvasin myös "Tyylipäiväkirjaa" jota on vieläkin joskus kiva selata. Sieltä saan inspiraatioita vaatteiden valintaan!

Tehtävää oli kuitenkin hieman yksitoikkoista kuvata viikolla jolla olen joka päivä töissä. (Okei, keskiviikkona oli vapaapäivä joka meni hammaslääkärissä ja koulussa.) Muuten ei vapaapäiviä. Samat aikataulut, samat paikat, samat julkiset ja kanssamatkustajat. Viikko on hyvin lyhyt aika kertoa mitä elämääni kuuluu. Haastellisinta itselleni oli saada kuvia joissa olisi yhtenäinen teema ja keskinäinen harmonia. Niin ja järjestelmäkamera olis kiva!

 

Maanantai

0maanantai-normal.jpg

Maanantaina tein käsitöitä. Sain valmiiksi neuletakin ja virkkasin omissa pienissä ympyröissäni.

 

Tiistai

1tiistai-normal.jpg

Tiistaina oli kaunis aurinkoinen ja keväinen päivä. Ihastelin valoja ja auringonvaloa. Rakastuin valkoisen ja harmaan sävyihin uudestaan ja uudestaan. Halusin tehdä kevätsiivouksen ja heivata kaiken menemään.

 

Keskiviikko

3keskiviikko-normal.jpg

Keskiviikkona kello oli aina pidemmällä kuin minä itse olin. Keskiviikkona hammaslääkäristä toipumisen jälkeen lähdin käsityökouluun mukanani kassillinen muovipusseja, kankaanpaloja ja kaikkea roskaksi kelpaavaa. Aloitimme muovinsulatusjakson. Illalla keittiön pöytäkin näytti roskikselta.

 

Torstai

4torstai-normal.jpg

Torstaina kävin kylässä veljeni perheen luona. Sain veljentyttären tekemiä suklaavohveleita. Matkalla pysähdyin kuvaamaan Vantaanjokea ja rakkauslukkoja. Reippailin illalla kotiin ja kävin seuraavana iltana kokeilemassa juoksua. (Viimeinen kuva kuuluisi siis oikeasti perjantaille.) Olen hyppinyt seinille toipuessani jalkaleikkauksesta. Toipuessa piti (kuulemma) mennä vuosi mutta minä onnistuin siinä jo nyt. Voittajafiilis!

 

Perjantai

5perjantai-normal.jpg

Perjantaina iltavuorossa söin vielä aamupalaa kun kuvan ottanut Aittatar söi jo lounastaan. Ihan kiva työpäivä silti. Illalla avokin veli istui meillä iltaa ja minä tein lämpimiä voileipiä leipägrillillä. ..Kunnes piti mennä nukkumaan seuraavan päivän työpäivää varten.

 

Lauantai

7sunnuntai-normal.jpg

Työpäivän jälkeen asentelin valoja eri puolille asuntoamme ja nautin valkoisesta valosta. Taas piti mennä nukkumaan jotta jaksaa herätä töihin.

 

Sunnuntai

8maanantai-normal.jpg

Sunnuntaina ajattelin ottaa kuvia siitä mistä silmäni särkyvät. Punaisesta tupakkahuoneen lattiasta ja punaisesta väristä yleensä. Oloni oli kipeä ja silmät punoittivat, joten sopi teemaan.

 

Mukavaa alkanutta viikkoa!